Slider - obrázek
Slider - obrázek
Slider - obrázek
Slider - obrázek
Slider - obrázek
Slider - obrázek
Slider - obrázek
Slider - obrázek

Jídelní lístek Hotelu Filipinum


PŘEDKRMY

100 g
Tatarák z norského lososa
142,-
 
s jarní cibulkou, olivovou tapenádou, servírovaný s křupavým toustem
 
134 g
Pikantní kuřecí topinka
88,-
 
s cibulí a chilli sypaná strouhaným sýrem
 
100 g
Pikantní grilovaný hermelín
87,-
 
podávaný s křupavým toastem
 

POLÉVKY

0.30 l
Česneková polévka
45,-
 
se šunkou, sýrem a chlebovými krutóny
 
0.30 l
Silný hovězí vývar
45,-
 
s nudlemi a masem
 
0.30 l
Dýňová polévka
50,-
 
 

SALÁTY

300 g
Caesar salát
154,-
 
s kuřecím masem, listovým salátem, chipsy slaniny, vejcem, dresingem, krutóny, sypaný parmazánem
 
300 g
Řecký salát se sýrem feta
124,-
 
listový salát, okurka, rajčce, paprika, olivy, cibule
 
150 g
Míchaný zeleninový salát
68,-
 
 

ČESKÁ KUCHYNĚ

150 g
Minutkový hovězí guláš z pravé svíčkové
238,-
 
s opečenou angl. slaninou, párečkem, podávaný se špekovými knedlíky
 
200 g
Smažený kuřecí řízek
186,-
 
podávaný se šťouchanými bramborami a kyselou okurkou
 
200 g
Konfitovaná hovězí líčka
196,-
 
s julienne zeleninou a červeným vínem, podávaná se šťouchanými bramborami
 

SOUS-VIDE

200 g
Pečená vepřová panenka s houbovým ragú
232,-
 
podávaná s pečenými plátky brambor
 
200 g
Grilovaný vepřový steak
228,-
 
s cibulovým chutney, podávaný s pečenou bramborou, přelitou česnekovým dipem
 

SPECIALITY NA GRILU

200 g
Grilovaný norský losos
284,-
 
podávaný s grilovanou zeleninou a šťouchanými bramborami
 
200 g
Biftek z pravé svíčkové s pepřovou omáčkou
338,-
 
podávaný s pečenými plátky brambor
 
200 g
Biftek z pravé svíčkové balený do anglické slaniny
348,-
 
podávaný s hranolkami a přelitý omáčkou demi-glas
 
200 g
Grilované kuřecí prsíčko
194,-
 
podávané s grilovanou zeleninou, opečenými plátky brambor a přelité omáčkou demi-glas
 
250 g
Grilovaný kuřecí prsíčko
194,-
 
se smetanovým špenátem, podávané se šťouchanými bramborami
 
200 g
Domácí hamburger
198,-
 
s hovězím masem, sýrem, slaninou, bbq omáčkou, podávaný v sezamové bulce s hranolkami a zeleninou
 

VEGETARIÁNSKÉ

400 g
Těstoviny
138,-
 
se smetanovým špenátem a žampióny, sypané parmezánem
 
350 g
Zapečené brambory
138,-
 
s grilovanou zeleninou a parmezánem
 

DEZERTY

Ovocný dezert
64,-
 
s borůvkami, pečenými jablky a vanilkovou zmrzlinou
 
Teplý jablkový závin
54,-
 
podávaný se šlehačkou
 
Čokoládové Brownies
78,-
 
 
Zmrzlina
58,-
 
s čokoládovou polevou
 

PŘÍLOHY

200 g
Grilovaná zelenina
56,-
 
 
200 g
Restované fazolky s anglickou slaninou
52,-
 
 
200 g
Hranolky
40,-
 
 
Pečivo
20,-
 
 
50 g
Tatarská omáčka, ďábelská omáčka, kečup
20,-
 
 
50 g
Česnekový dip
20,-
 
 
50 g
Wasabi
20,-
 
 

Speciální nabídka

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA MOTO BARU
10.12.2018
23.12., 24.12. zavřeno 25.12. 11:30 – 01:30 26.12. 14:00 – 01:30 27.12. 14:00 ...

RESTAURACE A MOTO BAR OD SOBOTY 1. ZÁŘÍ OPĚT OTEVŘENY!
28.8.2018
  Vážení hosté, po prázdninové přestávce pro vás opět otv ...

 
© HOTEL FILIPINUM
ul. Aloise Hanuše 141, 561 64 Jablonné nad Orlicí, Czech republic
Tel.: +420 465 641 888, Fax: +420 465 641 889, Mobil: +420 602 694 111
email: hotel@filipinum.cz, www.filipinum.cz
Tvorba www - Neofema s.r.o.